maandag 31 december 2012

Verstr... euh ... Verhuisd !

Op de valreep nog een berichtje plaatsen om de teller voor 2012 toch niet té laag te laten uitkomen...
Zoals vermeld had ik m'n vorige (huur)woning opgezegd tegen 1 november. Uiteindelijk is dat 1 december geworden, en tegen dan waren toch alle spulletjes verhuisd. De weken (en vooral dagen) daarvoor nog druk in de weer geweest om het water op zijn plaats te krijgen (en om er nadien ook opnieuw van af te geraken). Op strategische plaatsen werden ook al wat stopcontacten aangelegd. De douche werd dan direct ingesproeid, en in de keuken vlogen de eerste vetspatten in het rond. Een goede verstaander leest nu dat alles nog niet is afgewerkt - ook de plannetjes voor de installatie zal ik waarschijnlijk pas opmaken al alles geïnstalleerd is (aha, dat is dat fameuze as built dossier). En ook aan de al te voorspelbare volgorde ruwbouw - technieken - afwerking heb ik een serieuze draai gegeven.
Foto's volgen als de dozen wat opgerommeld geraken en de definitieve contouren wat meer zichtbaar worden (alhoewel er momenteel voor elke opgeruimde doos zo'n - platte - doos van die meubelmultinational in de plaats komt...).
Om de tweede wet van de thermodynamica te illustreren, geef ik alvast de huidige toestand boven weer. De toename van de entropie kan duidelijk afgeleid worden uit een vergelijking met het plaatje uit het vorige bericht.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo Jan,
supernieuws, jullie zijn verhuisd! Wij zijn reuzebenieuwd om de bewoonde versie eens een keer te komen bewonderen.
Gefeliciteerd, geniet ervan, en tot een van de volgende.
David & Katrien

Serge Vanhaverbeke zei

Mooie bouwblog: proficiat!

Wij hebben dagelijks meer dan 400 bouwers en verbouwers op onze site en we zien het als onze missie om die mensen zo goed als mogelijk te inspireren en te informeren.

Jullie zouden ons hierbij kunnen helpen. Bekijken jullie dit eens aub:
https://www.raamwinkel.be/nl/blog/wedstrijd-beste-bouwblog-2016

Enkele voorbeelden van andere bloggers vind je hier:
http://papaverbouwt.blogspot.com
http://users.telenet.be/FemEnStein/
http://onshuisje-bouwmee.blogspot.be

Bedankt en tot gauw
Serge Vanhaverbeke
www.raamwinkel.be